Kartica ZDUS – Diners Club


Zveza društev upokojencev Slovenije in Diners Club sta združila moči ter sestavila prvo plačilno kreditno kartico za seniorje. Kartica ponuja vse ugodnosti plačilno kreditne kartice Diners Club, hkrati pa omogoča edinstvene ugodnosti pri številnih podjetjih. Na voljo je le članom ZDUS. Pri nakupih je potreben samo podpis imetnika kartice, tudi za nakupe na obroke. Kartica bo koristila tudi kot identifikacija za članstvo v ZDUS, zato odrezka od pokojnine ne boste več potrebovali.

Kartica ZDUS – Diners Club omogoča neposredne prihranke v tistih trgovinah, ki ponujajo popuste samo za seniorje. Seznam trgovin in podjetij je v Brošuri ugodnosti. Dodatno so mogoči prihranki tudi v rednih mesečnih prodajnih akcijah. ki jih pripravlja Diners Club s partnerskimi podjetji, o njih boste obveščeni tudi na prilogi k računu. Z nakupi se zbirajo tudi točke ugodnosti.

Članarina za kartico znaša 1,5 evra na mesec, v prvem letu in ob prvi včlanitvi članarino podarijo.
Osnovni pogoji za pridobitev plačilno-kreditne kartice ZDUS – Diners Club so: stalno prebivališče v Republiki Sloveniji, članstvo v ZDUS in redni mesečni prihodki v primerni višini (nad 500 evrov), v primeru prenizkih prihodkov je potrebno dodatno jamstvo.

ZDUS je v društvo dostavila zloženke z informacijami o novi kartici, sestavni del te zloženke je tudi pristopnica, ki jo izpolnite in pošljete na Diners Club. Zloženko lahko prevzamete v pisarni društva v času uradnih ur.

26.4.2011                                                        Janez Kres, predsednik
 

© 2010-2015 Društvo upokojencev Litija | Ureja Martina Kralj, oblikovanje in postavitev Adi Slabe