Vzajemnost

Revija Vzajemnost je mesečnik, namenjen ljudem po upokojitvi in tistim, ki se ji bližajo. Neprekinjeno izhaja od leta 1974. Ustanovila sta jo Zavod za pokojninsko in invalidsko zavarovanje in Zveza društev upokojencev Slovenije, ki sta svoje izdajateljstvo leta 2001 prenesla na Zavod Vzajemnost.
Zavod za pokojninsko in invalidsko zavarovanje (ZPIZ) ima 51 % ustanoviteljski delež, delež Zveze društev upokojencev Slovenije (ZDUS) pa 49 %. V tem razmerju je tudi njun delež predstavnikov v svetu zavoda Vzajemnost, ki ima 9 članov. Ustanovitelja imata v reviji določeno število strani, na katerih bralce obveščata o svojih dejavnostih in aktualnih temah.
.
Revija izhaja enkrat mesečno in ni v prosti prodaji. Prejemajo jo le naročniki. Poleg pestrega branja jim prinaša še različne ugodnosti, ki so predstavljene v Klubu Vzajemnost.

Na 100 straneh zanimivih prispevkov je dovolj informacij in zanimivega branja za ves mesec. Predlagamo, da se na povezavi http://www.vzajemnost.si/ seznanite z vsebino revije, če jo želite listati doma, pa jo lahko naročite. Naročnino lahko sklenete najmanj za 6 mesecev. Cena ene revije je 1,90 €, polletna naročnina pa 11,40 €. Priporočamo !

Povzetek iz spletne strani revije
Vzajemnost, 27.1.2011,
Martina Kralj
 

© 2010-2015 Društvo upokojencev Litija | Ureja Martina Kralj, oblikovanje in postavitev Adi Slabe