Povabilo v Ustvarjalne delavnice

V mesecu novembru bo ponovno zaživelo delo v ustvarjalnih delavnicah. Saj želimo s tem popestriti življenje , prispevati k druženju in preprečevanju osamljenosti ter spoznavanju različnih dejavnosti , ki lahko obogatijo naš vsakdan.

Načrtujemo sledeče delavnice: izdelava božičnih in novoletnih voščilnic, pletarstvo, poslikava dekorativnih krožnikov, izdelava drobnih daril, ročna dela (vezenje, pletenje, kvačkanje, izdelava makramejev, ....), in še , kar naj bo skrivnost.
Vse, ki bi želeli sodelovati v teh delavnicah, vabimo, da se prijavijo v društveni pisarni.

Delavnice bodo potekale ob četrtkih v popoldanskem času. Več bo objavljeno na oglasni deski in na spletni strani društva.

 


SODELOVANJE Z NAJMLAJŠIMI
Tudi v šolskem letu 2012/13 je Društvo upokojencev Litija povabljeno k uresničevanju letnega programa Vrtca Litija, Enote Medvedek na Bevkovi ulici 1 v Litiji. Sodelovanje bo potekalo na področju rekreativnega programa otrok v vrtcu. Nekaj novega za člane našega društva, a zelo koristno za zdravje.

Vabimo vse člane društva, ki bi želeli sodelovati pri uresničevanju medgeneracijskega sodelovanja med otroki in vzgojitelji vrtca Medvedek, da se nam pridružijo.

Prijave se bodo zbirale v pisarni društva, vse podrobnosti pa se bomo dogovorili na prvem sestanku.

 


VTISI IZ LETOVANJA NA MORJU

Člani našega društva so tudi v jesenskem obdobju tega leta letovali na morju v hotelu Delfin v Izoli. Pri izvedbi te aktivnosti je naše društvo organiziralo prevoz ter uredilo vse ostale obveznosti z rezervacijo.

Tega »dopusta« sta se udeležila tudi zakonca Cveta in Jože Štangar, ki sta v en glas povedala, da je bilo vse »super«, da so se kopali v morju, veliko hodili in da je bila skupina v kateri sta bila enkratna.

V društvu smo veseli, da so člani zadovoljni. Tudi v letu 2013 bo organizirano letovanje v spomladanskem in jesenskem obdobju.

Karlo Lemut
10.10.2012
 

© 2010-2015 Društvo upokojencev Litija | Ureja Martina Kralj, oblikovanje in postavitev Adi Slabe