Ustvarjalne delavnice

Delavnice so namenjene vsem, ki si želijo druženja ob čaju, klepetu in ustvarjanju. Ustvarjanje je širok pojem. Predstavlja pa dejavnost v katero človek poveže svoje misli, vztrajnost, oblikovanje in ročne spretnosti v izdelavo končnega izdelka.

V letu 2012 načrtujemo 9 ustvarjalnih delavnic z različno vsebino:
- v zimsko spomladanskem obdobju: likovna delavnica, izdelava dekorativnih predmetov iz papirja, kiparska delavnica in poslikava, spoznavanje zdravilnih rastlin in njihova uporaba ter delavnica za dedke in babice ter njihove vnuke/vnukinje
- v jesensko zimskem obdobju pa bodo izvedene: delavnica ročnih del, slikarska delavnica, pletarska delavnica in likovna delavnica.

Program ustvarjalnih delavnic ni dokončen saj ga bomo na željo članov društva še dopolnjevali z novimi dejavnostmi oziroma vsebinami. Več na spletni strani društva dulitija.si, oglasni deski društva in v glasilu »Občan« - kotiček DU Litija.

Človek je tudi na jesen življenja pripravljen sprejemati nova znanja in dokazovati svojo ustvarjalno sposobnost. Ustvarjalne delavnice niso tekmovanje kdo zna in zmore več, temveč so oblika in način za kvalitetno izrabo prostega časa ter za zabavo in druženje. Pridružite se nam!

1.12.2011 Karlo Lemut, vodja projekta

© 2010-2015 Društvo upokojencev Litija | Ureja Martina Kralj, oblikovanje in postavitev Adi Slabe