Božično - novoletno srečanje

V petek, 20.decembra 2019, smo se člani Društva upokojencev zbrali v Bistroju Valvazor, da se poslovimo od starega leta. Praznična večerja in zvoki Davidove harmonike, so poskrbeli za veselo razpoloženje, za solze smeha pa šale, ki so se prepletale z glasbo.

Zabavo smo si popestrili z medsebojno izmenjavo daril, predsednica pa je vsakemu izročila lepo okrašeno škatlico, z lepo mislijo v njej. Darilo Društva. V pozdrav nam je poklonila tudi nekaj besed z najlepšimi željami. Naj se dotaknejo tudi tistih, ki so ta večer ostali doma.

Milka Rogelj

Spet je leto naokoli in danes smo se srečali, da se skupaj poslovimo od leta, ki se mu iztekajo dnevi, da se poveselimo, pozabimo na vsakodnevne skrbi in na zamere, ki jih morda nosimo v sebi. Vsi naši načrti so strnjeni v eni sami želji, da bi nam služilo zdravje. Uživajmo vsak dan, ki nam je dan.

Želimo si tudi sreče. Imamo jo, če se ozremo okrog sebe, če vidimo drobne stvari in majhne pozornosti. Sreča je tudi, če smo v dobri družbi ljudi, ki nas spoštujejo in nas imajo radi.

Najlepše darilo, ki je povrhu še zastonj, pa je nasmeh in prijazna beseda, ki nas vzpodbudi in napolni z optimizmom. V letu, ki prihaja, naj bo to vsakodnevni dar.

Veselimo se torej življenja. V novem letu si večkrat kot doslej vzemite čas čisto zase. Dobra volja prinaša tudi več zdravja. Oboje bo osrečevalo tudi vaše najbližje.

Božični čas naj vam podari veselje, leto ki prihaja pa zdravja in srečo. Naj vam bo vse leto toplo pri srcu.

Irena Kramar

 

DU Litija

Naslov:
Jerebova ulica 3,
1270 Litija

Telefoni:
01 89 83 923
0590 32 106
040 983 988

E-mail:
info@dulitija.si

TRR: SI56 6100 0000 9412 063 pri Delavski hranilnici
Število ogledov:
1671835

© 2010-2015 Društvo upokojencev Litija | Ureja Martina Kralj, oblikovanje in postavitev Adi Slabe