Hotel Delfin vabi

 

Hotel Delfin v Izoli vsako drugo leto organizira prodajno konferenco, katere namen je predstavitev novosti, ki so bile uvedene v tem času in usmeritve v prihodnost. Letos je konferenca potekala od 3. do 5. novembra. Udeležilo smo se jo predstavniki stošestdesetih društev upokojencev. Vsi smo bili zelo prijazno sprejeti. Lepo urejena okolica hotela kaže na visoko kvaliteto hotela. Nikjer se ne pozna njegova starost, ker je skrbno vzdrževan. Sprotno vzdrževanje zahteva tudi vedno nove investicije. Lično je obnovljenih je vseh 215 sob skupaj s kopalnicami. Za počutje in zdravje gostov pa je najbolj pomembna zadnja velika investicija, obnova čistilnega sistema bazenske vode. Najsodobnejši sistem omogoča najbolj čisto vodo z minimalno količino klora.

Direktorica hotela, Nina Golob, je kljub pohvalam, ki so prihajale iz različnih društev, želela izvedeti tudi negativne pripombe. Nekaj malega se je vendarle našlo: večerni odpiralni čas zunanjega bazena, onemogočanje plavanja v notranjem bazenu zaradi gostov, ki se v vodi le družijo, otežen dostop do morja, razporeditev ležalnikov na obali in njihova zasedenost ob zunanjem bazenu ter izven penzionska cena kosila. Dobili smo obljubo, da bodo vse proučili in tisto, kar je v pristojnosti hotela in ne predstavlja dodatne finančne obremenitve, tudi spremenili.

In kaj vse se je še zvrstilo v treh dneh? Zanimiva je bila predstavitev mesta Izole in podjetnikov, ki s svojimi produkti bogatijo turistično ponudbo. Predstavil se je tudi celoten hotelski kolektiv: receptorji, natakarji, kuharji, dva vzdrževalca, tajnica, računovodje in dva vrtnarja. Poželi so močan aplavz.

Za nekaj moralno-etičnih premislekov je na zabaven način s svojimi pesmimi in komentarji poskrbel Adi Smolar.

Ob zaključku je direktorica še enkrat poudarila, da je Hotel Delfin v lasti ZDUS-a, da posluje dobro, da je preko celega leta zaseden 95% in je za minulo leto dobil tudi od ostalih gostov, ki prihajajo preko booking. com, zavidljivo visoko oceno.

Ogledali smo si tudi predstavitveni film Hotela Delfin, ki poskrbi za dobro reklamo, hkrati pa nas tudi nasmeji.

Zadnjo besedo je seveda imel predsednik ZDUS-a, Janez Sušnik, ki je pohvalil vodstvo Delfina in poudaril, da se moramo vsi potruditi, da bo še naprej dobro posloval in za vedno ostal v naši lasti.

Lahko k temu pripomoremo tudi upokojenci iz Litije? Vabim vas, da v Hotelu Delfin preživite čim več lepih, zabavnih in sproščenih dni. Prijavite se kar v tajništvu našega društva. V letošnjem decembru ponujajo še posebej ugodne cene, v januarju pa bo hotel zaprt zaradi čiščenja, beljenja in drugih vzdrževalnih del. V letu 2020 pričakujejo, da jih obiščemo v čim večjem številu. Kdor enkrat pride, se vrača še velikokrat.

Cene v mesecu decembru 2019: polni penzion 45 EUR, polpenzion 39 EUR. Upokojenci, ki smo člani društva, imamo 10% popust

Tekst: Milka Rogelj

DU Litija

Naslov:
Jerebova ulica 3,
1270 Litija

Telefoni:
01 89 83 923
0590 32 106
040 983 988

E-mail:
info@dulitija.si

TRR: SI56 6100 0000 9412 063 pri Delavski hranilnici
Število ogledov:
1599909

© 2010-2015 Društvo upokojencev Litija | Ureja Martina Kralj, oblikovanje in postavitev Adi Slabe