Sprejem pri županu

Priznanje aktivnim članicam

Na tradicionalni novoletni sprejem pri županu Občine Litija, v petek 23. decembra 2011, so bile letos povabljene tri članice socialne sekcije našega društva: Mila Grošelj, Marica Češek in Erna Blažič. Ob tej priložnosti se jim je župan Franci Rokavec zahvalil za njihovo delo in v znak priznanja za nesebično prostovoljno delo, podelil Valvazorjeve srebrnike.

Delo na socialnem področju, skrb za starejše, osamljene in onemogle, bolne, obiski na domu in v Domu Tisje, voščilnice, organizacija srečanj, in drugo, so glavno področje delovanja članov socialne sekcije. Prejemnice priznanj so veliko naredile na navedenih področjih in še delajo.

Za delo na socialnem področju je župan podelil priznanja še prostovoljcem drugih društev v Občini Litija, ter zlatim maturantom Gimnazije Litija.

Po uradnem delu sprejema, ki so se ga udeležili še občinski svetniki, predstavniki podjetij, ustanov in organizacij in drugi povabljenci, je bilo družabno srečanje. Večer je minili v prijetnem klepetu s starimi znanci, s katerimi se redko srečamo tako množično.

28.12.2011
Tekst in foto: Janez Blažič
 

© 2010-2015 Društvo upokojencev Litija | Ureja Martina Kralj, oblikovanje in postavitev Adi Slabe