Povabilo k včlanjenju

Mogoče ste novi upokojenec, ali pa ste upokojeni že dalj časa in ne veste kako bi si aktivno organizirali preživljanje prostega časa. Znano je, da je treba tudi v tretjem življenjskem obdobju skrbeti za psihično in fizično zmogljivost organizma. Kar precej starejših še vidimo, ko brezciljno preživljajo dneve in ne koristijo možnosti, da bi tudi v starejših letih doživeli kaj prijetnega.

V Društvu upokojencev ponujamo možnost, da  z včlanitvijo v društvo koristite številne možnosti za popestritev življenja. Vsakodnevni vrvež, ki se dogaja v društvu daje zadovoljstvo okoli 1.100 članom društva. V preteklem letu smo v glasilu Občan in na spletni strani društva obsežno seznanjali člane in vse upokojence o dejavnostih in dogodkih, ki so se vrstile v društvu. Marsikdaj se človek težko odloči za odhod v hribe, na izlet, za športne dejavnosti, vključitev v kulturne dejavnosti, kot so prepevanje v pevskem zboru, igranje na citre ali sodelovanje v literarni skupini, k ustvarjalnim delavnicam, vendar je potem zadovoljen in sproščen. Pri tem se pogovarja in druži  s svojimi vrstniki, sklepa nova znanstva, dobiva tudi nove informacije o zdravem življenju, kar mu daje novo življenjsko energijo. Ali pa imate morda željo, da se vključite med organizatorje teh dejavnosti ?

Začetek leta je čas za nove odločitve, naj bo ena od teh, da se pridružite številčni družini litijskih upokojencev. Vabljeni !


30.12.2014
Dušan Jovanovič, predsednik društva

 

© 2010-2015 Društvo upokojencev Litija | Ureja Martina Kralj, oblikovanje in postavitev Adi Slabe