POVABILO K VČLANJEVANJU

Spoštovane upokojenke in upokojenci !

Mogoče ste novi upokojenec, ali pa ste upokojeni že dalj časa in ne veste kako bi si aktivno organizirali preživljanje prostega časa. Znano je, da je treba tudi v tretjem življenjskem obdobju skrbeti za psihično in fizično zmogljivost organizma. Kar precej starejših še vidimo, kako brezciljno preživljajo dneve in ne koristijo možnosti, da bi tudi v starejših letih doživeli kaj prijetnega.

V Društvu upokojencev ponujamo možnost, da z včlanitvijo v društvo koristite številne možnosti za popestritev življenja. Vsakodnevni vrvež, ki se dogaja v društvu daje zadovoljstvo okrog 900 članom društva. V preteklem letu smo v glasilu Občan in na spletni strani društva obsežno seznanjali člane in vse upokojence o dejavnostih in dogodkih, ki so se vrstili v društvu in jih načrtujemo tudi za letošnje leto.

 Marsikdaj se človek težko odloči za odhod v hribe, na izlet, k športnim dejavnostim, vključitev v kulturne dejavnosti, kot je prepevanje v pevskem zboru, igranje citer ali sodelovanje v literarni skupini, v ustvarjalnih delavnicah, za organizirano letovanje, vendar je potem zadovoljen in sproščen. Možnosti sodelovanja so tudi v manjših pogovornih skupinah. V pogovorih z vrstniki sklepa nova znanstva, dobiva nove informacije o zdravem življenju, kar mu daje novo življenjsko energijo. Tudi z aktivnostmi za področju prostovoljstva pomagamo drugim in imamo zadoščenje tudi zase.

Začetek leta je čas za nove odločitve, naj bo ena od teh, da se pridružite številni družini litijskih upokojencev.

 

VABLJENI V NAŠO DRUŽBO !

  Irena Kramar, predsednica društva
 10.1. 2019 

 

DU Litija

Naslov:
Jerebova ulica 3,
1270 Litija

Telefoni:
01 89 83 923
0590 32 106
040 983 988

E-mail:
info@dulitija.si

TRR: SI56 6100 0000 9412 063 pri Delavski hranilnici
Število ogledov:
1381829

© 2010-2015 Društvo upokojencev Litija | Ureja Martina Kralj, oblikovanje in postavitev Adi Slabe