POVABILO NA PREDNOVOLETNO PRAZNOVANJE

Res, da je danes, ko prebirate ta sestavek, šele november, vendar kot bi trenil, bo napočil za mnoge najlepši čas v letu, božično-novoletni prazniki. Ti znajo biti res čarobni, znajo pa tudi prinesti razočaranja in bolečino. Takšno je življenje, ki se ne ozira na letni čas, ne na praznike, ne naša leta in še najmanj na naše počutje. In prav to zadnje, dobro počutje naših članov, je ena najpomembnejših nalog v DU Litija skozi vse leto. S pomočjo sodelavcev v številnih sekcijah vse leto skrbimo za različne aktivnosti, tako, da se najde za vsakogar nekaj, ker smo pač tudi mi različni, tako po željah kot po letih.

Vendar, ko pride ta prednovoletni čas, pa se zazdi, da se nekaj v nas spremeni. Vsi si želimo le zdravja in sreče in vsi se trudimo, da bi bili ti zadnji dnevi v letu nepozabni. Morda nas k temu privede zunanji blišč ulic in trgovin, morda so to lepi stari običaji, toplina doma in vonj dobrot, za katere se potrudi sleherna gospodinja, morda pa le želja biti z nekom, ki ti je prijatelj, ga spoštuješ in ga imaš rad.

Tudi mi v društvu želimo en večer v času teh predprazničnih dni posvetiti samo lepim stvarem. Dobri hrani, prijetnemu druženju, prijateljskemu pogovoru, zabavnim igram in živi glasbi. Želimo, da se nas zbere čim več, da z druženjem izkažemo pripadnost našemu društvu in da tudi sebi privoščimo lep, nepozaben prednovoletni večer.

Skratka, VLJUDNO VABLJENI NA PREDNOVOLETNO DRUŽENJE ČLANOV DU LITIJA, ki bo v petek, 20.decembra ob 17. uri v Gostišču Valvazor. Prijave bomo zbirali v tajništvu društva od 1. decembra dalje.

 

Upravni odbor in predsednica

Irena Kramar

 

DU Litija

Naslov:
Jerebova ulica 3,
1270 Litija

Telefoni:
01 89 83 923
0590 32 106
040 983 988

E-mail:
info@dulitija.si

TRR: SI56 6100 0000 9412 063 pri Delavski hranilnici
Število ogledov:
1399921

© 2010-2015 Društvo upokojencev Litija | Ureja Martina Kralj, oblikovanje in postavitev Adi Slabe