Nagovor prostovoljcem

Spoštovani prostovoljci, dragi sodelavci in prijatelji, lepo pozdravljeni !

 

Spet smo se zbrali tukaj v Kulturnem centru, vsi, ki s svojim prostovoljnim delom omogočate našemu društvu, da uspešno opravlja svoje dejavnosti v zadovoljstvo in korist naših članov.

Zelo sem ponosna na vas, ker s svojim prostovoljnim delom združujete in pomagate, da društvo sploh lahko deluje, vsak izmed vas je delček tega društva, ki se potem sestavi v celoto in to je naše društvo.

Zbrali smo se, da se vam ob koncu uspešnega leta zahvalim za vaše požrtvovalno delo in čas, ki ga posvečate društvu.

HVALA socialni sekciji, ki ima velik obseg dela, kot so;

Projekt »Starejši za starejše« Skrbi za aktivne člane društva, Ustvarjalne, delavnice, Organizacija srečanja članov 80+, Delovanje pogovornih skupin Optimisti in Čaj ob petih, Merjenje pritiska in holesterola, Meddruštveno sodelovanje, Predvsem pa HVALA našim prostovoljkam, ki obiskujejo oslabele in bolne člane.

HVALA Kulturni sekciji, ki se trudi organizirati čim več kulturnih prireditev z ženskim in mešanim pevskim zborom, ki je letos praznoval 35. obletnico obstoja, Citrarskemu orkestru Srebrne strune, ki imajo koncerte po vsej Sloveniji in tudi v tujini, Literarni skupini za uspešno delovanje z mnogimi prireditvami v društvu in domu za starejše občane.

HVALA športnikom, ki s svojimi športnimi aktivnostmi krepijo zdravje naših članov, se povezujejo v Zasavski pokrajinski zvezi in vsako leto tekmujejo tudi na državnem prvenstvu; tako so naše balinarke letos osvojile tretje mesto na državne prvenstvu.

HVALA organizatorjem izletov, srečanj in pohodov, kajti z njimi pomagamo članom, da krepijo fizično in psihično moč, se sproščajo in poveselijo v dobri družbi.

HVALA tudi vsem, ki v zakulisju ustvarjajo podobo našega društva, kot so kadrovanje, stanovanjska komisija, obveščanje na oglasni deski in Občanu, ter urejanje spletne strani.

HVALA vsem, ki vzdržujete sodelovanje z Domom Tisje z našimi vrstniki in njihovimi varovanci in vsem, ki kakor koli pomagate društvu.

Prav tako HVALA Upravnemu odboru, ki vodi delo društva, Nadzornemu svetu in Častnemu razsodišču, ki bedita nad delom društva.

HVALA naši sodelavki Hidi, ki je opravljala naloge na javnih delih Družabništvo in spremljanje, bila nam je celo leto desna roka, vem, da ste to čutili tudi vi. Draga Hida pogrešali te bomo!

Ko na koncu leta delamo inventuro preteklega leta, ki se izteka in hkrati čas ko gledamo naprej v prihodnost, v leto ki prihaja, si želimo, vse najboljše zase in za svoje najdražje.

Naj bo naše vodilo v prihodnjem letu, prijazen nasmeh, beseda optimizma in spodbude, stisk roke, ki marsikomu veliko pomeni. Kajti srečen je le tisti, ki nima zamer in ne goji sovraštva, ki zna stopiti korak nazaj in reči oprosti, Dragi moji sreča je v majhnih stvareh, pa tega ne vidimo, opazimo jo šele takrat ko zbolimo sami ali ob izgubi svojih najdražjih

 Zato bodimo srečni, saj imamo srečo pa tega ne vemo, bodimo prijatelji, družimo se in osrečujmo drug drugega, pozabimo na zamere , ki nam grenijo življenje.

Predvsem pa Hvala vam, da sem lahko z vami, da me podpirate, cenite in polnite z energijo, ker vas cenim tudi jaz.

Dragi prostovoljci, sodelavci in prijatelji v novem letu vam želim SREČO, ZDRAVJA, OSEBNEGA ZADOVOLJSTVA in da bi še naprej sodelovali tako kot smo do sedaj.

23. decembra 2019

Irena Kramar, predsednica društva

 

DU Litija

Naslov:
Jerebova ulica 3,
1270 Litija

Telefoni:
01 89 83 923
0590 32 106
040 983 988

E-mail:
info@dulitija.si

TRR: SI56 6100 0000 9412 063 pri Delavski hranilnici
Število ogledov:
1599924

© 2010-2015 Društvo upokojencev Litija | Ureja Martina Kralj, oblikovanje in postavitev Adi Slabe