O DELU DRUŠTVA IN POGLED V PRIHODNJE LETO

V Društvu upokojencev Litija smo se v preteklih mesecih trudili, da bi vas, drage članice in člani društva, obogatili, razveselili in vzpodbudili k različnim dejavnostim, ki smo jih organizirali v letošnjem letu.

Za društvo smo uspeli pridobiti status humanitarne organizacije.

Trudili smo se za člane, ki radi sodelujete in se udeležujete kulturnih in literarnih prireditev.

Naša socialna sekcija učinkovito reševala socialna vprašanja in skrbela za dvig kvalitete življenja naših članov.

Ustvarjalne delavnice so se trudile, da so izdelale najrazličnejše izdelke in čestitke za društvene potrebe. Potekalo je tudi medgeneracijsko sodelovanje s predšolsko in šolsko mladino.

Člani skupin Optimisti in Čaj ob petih so se, kot že nekaj let, zbirali v društvenih prostorih vsak teden, poklepetali o vsakdanjih stvareh, poskrbeli so tudi za peko peciva za društvene namene.

V letošnjem letu smo bili zelo uspešni v športnih dejavnostih, saj smo se kar v treh panogah uvrstili na državne športne igre in organizirali državno prvenstvo upokojencev v šahu.

Pohodniško planinska in izletniška sekcija sta po programu organizirali zanimive pohode, izlete in različna druženja. Čaka nas še zanimivo prednovoletno srečanje.

Leto 2017 bo hitro minilo in večino zadanih ciljev smo izpolnili, zato člani upravnega odbora mislimo že naprej v prihodnje leto, ko bo bomo volili novega predsednika, člane upravnega odbora, sekcij in komisij. Sprejeti moramo program dela, finančni plan za leto 2018, ki se bliskovito bliža. Upamo, da nam bo za prihodnje leto uspelo pridobiti tudi sodelavca za delo na javnih delih.

Še naprej se bomo trudili za vas drage članice in člani društva, da vam bo v naši družbi prijetno in zabavno.

Vas dragi upokojenci pa vabim, da se nam pridružite v naslednjem letu, da z nami preživljate bolj pestro in zanimivo življenje, in da zdravi, aktivni in v prijetni družbi preživite jesen življenja.

Irena Kramar, predsednica društva

19.11.2017

 

DU Litija

Naslov:
Jerebova ulica 3,
1270 Litija

Telefoni:
01 89 83 923
0590 32 106
040 983 988

E-mail:
info@dulitija.si

TRR: SI56 6100 0000 9412 063 pri Delavski hranilnici
Število ogledov:
1305906

© 2010-2015 Društvo upokojencev Litija | Ureja Martina Kralj, oblikovanje in postavitev Adi Slabe