Božično - novoletno srečanje

Prireditev sta povezovala predsednik Janez Kres in Milka Rogelj, pozdravila pa tudi podžupanja Liljana Lovše

Prireditev sta povezovala predsednik Janez Kres in Milka Rogelj, pozdravila pa tudi podžupanja Liljana Lovše

Pozdrav predsednika Mestne skupnosti Gvida Kresa

Pozdrav predsednika Mestne skupnosti Gvida Kresa

Zdravica novemu letu 2011

Zdravica novemu letu 2011

Izletniška sekcija je 18. decembra povabila vse člane DU Litija na zadnje skupno druženje v iztekajočem se letu. V gostišču Kovač se nas je zbralo več kot sto. Pridružili so se tudi predstavnik Občine Litija, gospa Lijana Lovše, predstavnik mestne skupnosti Litija, gospod Gvido Kres in predstavnika Društva diabetikov ter Društva invalidov. Vse zbrane je najprej toplo pozdravil predsednik DU Litija, gospod Janez Kres, besedo pa so dobili tudi gostje. Izrečene so bile pohvale in zahvale za medsebojno sodelovanje ter trdne obljube o krepitvi le- teh v prihajajočem letu. Darila, ki so si jih izmenjali, pa so nastala pod spretnimi rokami članov prisotnih društev.
Sledil je program, v katerem sta se najprej predstavila plesalca Tadej in Katjuša Premk. Skromna in prijazna brat in sestra se ponašata z mnogimi dosežki na plesnih tekmovanjih, med drugim sta tudi aktualna svetovna prvaka v formacijah. In prav nič čudnega ni, če nam je ob njunem nastopu od navdušenja zastajal dih.
Po njunem odhodu je vse do polnoči skrbel za dobro glasbo, ob kateri so le redki obsedeli na stolih, ansambel Zimzelen, med odmori pa so potekale zabavne igre.
Ob slovesu smo si izmenjali veliko lepih misli in želja. Najpomembnejša pa je obljuba, da se bomo družili preko celega leta 2011, na srečanju ob njegovem zaključku pa nihče od nas ne bo manjkal, le še več nas bo, ker se nam bodo pridružili novi člani.

Milka Rogelj

Več fotografij v fotogaleriji Izletniške sekcije
 

© 2010-2023 Društvo upokojencev Litija | Ureja Iva Slabe, oblikovanje in postavitev Adi Slabe