AKCIJA DOBRODELNA MALICA SE JE ZAKLJUČILA…

V mesecu maju ste lahko od 1. maja do zadnjega dneva, podprli delovanje socialne sekcije z obiskom Okrepčevalnice Pri mostu v Litiji.

Hvala vsem, ki ste sodelovali in podprli akcijo Dobrodelna malica. Skupaj smo zbrali 152 EUR, s katerim ste omogočili nakup 60 daril za starostnike, ki jim jih bodo od obiskih na domu poklonile prostovoljke Društva upokojencev Litija.

K akciji Dobrodelna malica so na pobudo Regionalnega centra NVO pristopili v Okrepčevalnici Pri Mostu, da podprejo prizadevanja našega društva, da starejšim občanom ob obiskih naših prostovoljk prinesejo tudi darilo, kot so kava, piškoti ali sadje in jim tako izkažejo pozornost in spoštovanje.

Društvo upokojencev Litija se zahvaljuje Regionalnemu centru NVO za povabilo in organizacijo akcije, obenem pa se tudi zahvaljuje Okrepčevalnici in kavarni Pri Mostu za sodelovanje in za zbrana sredstva.

Več o akciji: http://consulta.si/novice/zbrali-smo-sredstva-za-obdaritev-60-starostnikov/5148

Najlepša hvala vsem, ki ste pripomogli k tej akciji.

…TODA MI NADALJUJEMO S PRIZADEVANJI ZA DOSEGO CILJA.

Naš cilj je bil že od začetka zbrati 1200 EUR preko platforme POMAGAJMO.IO. Trenutno smo skupaj z vsemi donacijami zbrali 772 EUR, kar pomeni, da nas do končnega cilja loči 428 EUR. Društvo upokojencev Litija se zahvaljuje vsem, ki ste se odločili, da bi nam na kakršenkoli način pomagali. Pomagate nam lahko, da sami donirate preko QR kode, ali delite naše prizadevanje med vaše sorodnike, znance, prijatelje in sodelavce.

Donirate lahko poljuben znesek preko spodnje QR kode ali z osebnim obiskom v našem društvu, kjer vas bomo po vaši želji tudi zabeležili na seznam. Več o kampanji si lahko preberete tukaj.

 

MEDITACIJA TUDI V JULIJU!

Tudi v poletnih mesecih potrebujemo meditacijo. Prav zato se bomo še enkrat zbrali 3. julija ob 10. uri in se odklopili od pametnih naprav ter stresa življenja. Če bi radi zadihali in razmišljali bolj sproščeno, potem vas vabimo, da se nam pridružite.

 

 

DU Litija

Naslov:
Jerebova ulica 3,
1270 Litija

Telefoni:
08 381 81 63
040 983 988

E-mail:
info@dulitija.si

TRR: SI56 6100 0000 9412 063 pri Delavski hranilnici
Število ogledov:
2330499

© 2010-2023 Društvo upokojencev Litija | Ureja Iva Slabe, oblikovanje in postavitev Adi Slabe