BILO JE PRAZNIČNO

Sijaj prazničnih luči je ugasnil in ostajajo lepi spomini na vsa druženja, ki jih je bilo tudi v našem društvu v mesecu decembru kar nekaj.

NOVOLETNO SREČANJE smo tudi tokrat organizirali v gostišču Valvazor, ki je mnogim našim članom najbolj dostopno. Izkazalo pa se je, da je bil interes večji kot smo pričakovali, kar nas je zelo razveselilo, žal pa je bil prostor, predvsem plesišče, premajhen.

Pripravili smo nekaj zabavnih iger, ki pa jih žal ni bilo mogoče izvesti in bodo počakale na naslednje druženje. Ob prijetnih zvokih mladega, odličnega harmonikarja, polnega dobre volje in humorja, pa je večer vseeno minil kot bi trenil in razšli smo se dobre volje in polni optimizma.

Tudi na srečanju PROSTOVOLJCEV v zadnjem tednu starega leta je bilo prijetno. Predsednica Irena KRAMAR je predstavila naše opravljeno delo in se vsem zahvalila za trud z željo, da ostanemo društvu pripadni tudi v prihodnje in delamo za skupno dobro vseh naših članov.
» Smo velika družina, ki dela dobro in vabi v svoje vrste vse, ki jim je mar sočloveka in si tudi sam želi spoznati kaj novega in se družiti s sebi enakimi« je dejala in zaželela ZDRAVO IN SREČNO LETO 2023!


Preden smo si nazdravili, pa sem prebrala vsem zbranim svojo pesem:
 

Ta svet je lep, če nekomu nekaj daš, 

ta svet je lep, če nekoga rad imaš,

če stisneš roko komu, ki duša ga boli,

ta svet je lep, če ssi človek do ljudi.


In prav taki ljudje danes tukaj smo zbrani,

ljudje, ki dajemo drugim kar znamo,

ljudje, ki svoje poslanstvo dobro poznamo.


Sledila je pogostitev in druženje ob nepogrešljivih pesmih, ki naša druženja vedno in povsod spremljajo, predvsem, če so z nami naši pevci.
Iva slabe

DU Litija

Naslov:
Jerebova ulica 3,
1270 Litija

Telefoni:
08 381 81 63
040 983 988

E-mail:
info@dulitija.si

TRR: SI56 6100 0000 9412 063 pri Delavski hranilnici
Število ogledov:
2333654

© 2010-2023 Društvo upokojencev Litija | Ureja Iva Slabe, oblikovanje in postavitev Adi Slabe