PLESNE URICE USPELE

V sredo, 1. februarja , smo v društvu pričeli s »Plesnimi uricami«. Pošteno povedano, sem bila v strahu, ali bo sploh kaj udeležencev, saj smo naredili reklamo skoraj pred mesecem dni.
Pa sem se uštela. Ljubitelji plesa so prihajali in prihajali, tako da skoraj nisem verjela, da si toliko upokojencev želi razvedrila ob plesu. Prišlo jih je 30, kar je preseglo vsa moja pričakovanja.
In smo začeli. Pričeli smo s plesi na narodno zabavno glasbo, z Avseniki seveda. Valček, polka in potem smo se skupaj naučili korake angleškega valčka. Res je bilo zabavno in sproščeno.
Kot običajno je bilo manj moških, a nas to ni motilo. Vsi smo plesali drug z drugim, menjali plesalce in se zabavali. Nekateri niso prišli plesat, ampak samo gledat in se dobro imet.
Želja nekaterih je bila, da bi se dobivali na 14 dni. Naj do poletja ostane 1x mesečno. V jeseni pa se lahko dogovorimo drugače in če bo dovolj želja, bomo dobili tudi kakšnega plesnega učitelja, ki nas bo upokojence znal naučiti preprostih korakov.
Pa naj še enkrat povabim, pridite, ne bo vam žal. Smo preprosti upokojenci, ki ob plesu neskončno uživamo in se zabavamo.
Se vidimo v sredo, 1. marca ob 17. uri v avli Kulturnega centra na Stavbah.

                                                                   Marjana Kolar, Socialna sekcija

 

DU Litija

Naslov:
Jerebova ulica 3,
1270 Litija

Telefoni:
08 381 81 63
040 983 988

E-mail:
info@dulitija.si

TRR: SI56 6100 0000 9412 063 pri Delavski hranilnici
Število ogledov:
2330504

© 2010-2023 Društvo upokojencev Litija | Ureja Iva Slabe, oblikovanje in postavitev Adi Slabe